• Panettone

Panettone, az olasz karácsonyi kuglóf különlegesség

Tradíció, édes ízek és rengeteg szeretet – egy csodálatos gasztronómiai élmény, amely hazánkban is mind nagyobb teret hódít.

Ez a speciális sütemény – amely kiváló karácsonyi ajándék mind szerettei, mind üzleti partnerei részére – Olaszországban kifejezetten karácsonyi édességnek számít, amelyet csak szeptemberben kezdenek el készíteni, és az ünnepi időszakban kapható. A hagyományos panettone kínálat mellett évről-évre megjelennek az aktuális igényeknek, új gasztronómiai trendeknek megfelelő változatok is, tovább gazdagítva a karácsonyi kuglóf választékot.

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon egyedülállóan széles kínálatot tudunk biztosítani visszatérő és új Vevőinknek, hiszen több eredeti olasz panettone készítővel vagyunk kapcsolatban, így termékeink között a létező íz- és méretválasztékból szinte minden elérhető az itthoni vásárlók számára is.

A karácsonyi kuglóffal nemcsak szeretteit érdemes meglepnie, de kitűnő céges ajándék a dolgozóknak, illetve különleges és egyedi meglepetés az üzleti partnerek számára is.

  • Örül, aki ajándékozza, hiszen értékes és egyedi karácsonyi meglepetést nyújt át
  • Örül, aki kapja, hiszen a szokványos üzleti ajándékok között egy kuriózumnak számító édesség valóban meglepetésnek számít
  • Örül, aki megkóstolja, hiszen a tradicionális olasz sütemény minden ízében maga az ünnep

Ajándékozzon Ön is karácsonyi kuglófot szeretteinek és üzletfeleinek!


© 2021 Minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Dbweb.hu.