• Ászf

Általános Szerződési Feltételek
„PANETTONE” termékekre.

Szolgáltató
Neve: Sensea Kft.
Adószám: 14443086-2-42
Cégjegyzékszáma: 01-09-904080
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-77841221
Telefon: 06 20 922 86 40
E-mail: panettone@sensea.hu
www.panettone.hu

A Vásárló
Aki az online áruház szolgáltatását igénybe veszi, azaz az online áruház internetes felületén keresztül árut, szolgáltatást rendel, vásárol.

A Szerződés
A Szolgáltató internetes felületén történő megrendeléssel, illetve a jelen ÁSZF elfogadásával a Szolgáltató és a Vásárló között szerződés jön létre. Az online áruházban a megrendelőlap kitöltésével és ezen a felületen történő megrendeléssel a Vásárló maradéktalanul elfogadja jelen ÁSZF feltételeit.

Az ÁSZF célja
A Szolgáltató jelen ÁSZF-ben részletesen szabályozza az online áruház szolgáltatásaival és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a Szolgáltató és a Vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, az online áruház szolgáltatásával összefüggő lényeges körülményeket. Az ÁSZF a Szolgáltató, és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Szolgáltató tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások külön kikötés nélkül is irányadóak.

Az ÁSZF közzététele
Az ÁSZF Vásárló által történő elfogadása az online áruház szolgáltatásai igénybevételének előfeltétele. Az ÁSZF elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatásokat igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást rendel, vásárol.

Az ÁSZF hatálya
A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-et részben vagy egészben bármikor módosítsa.

A rendelés menete és kiszállítás
1. Megrendeléséhez tekintse meg részletes Panettone választékunkat a WWW.PANETTONE.HU – oldalon.
2. Töltse ki a megrendelőt a konkrét termékek és darabszámok ismeretében, vagy írjon emailt, ha kérdése van!
3. Aláírva küldje vissza az alábbi email címre: panettone@sensea.hu.
4. A megrendelést követően e-mailen elküldjük Önnek elektrontronikus számlánkat, mely a teljes rendelési értékről szól. Ezt követően kérjük, hogy utalja át a számla értékét az alábbi számlaszámra: 11600006-00000000-77841221. Megrendelése a számla értékének számlánkra való érkezésével válik érvényessé.
5. Az összeg megérkezését követően hivatalos visszaigazolást küldünk megrendeléséről a megadott e-mail címre. Visszaigazolásunkban tájékoztatjuk az átvétel idejéről, valamint a szükséges információkról. Az átadás várható ideje november utolsó, illetve december első napjai.
6. A termékek pontos beérkezésének idejéről, és az áru átvételéről budapesti raktárunkban emailben értesítést küldünk.
7. A legkisebb rendelési mennyiség 100 000 Ft (+ Áfa) érték.
8. Áraink a kiszállítás költségét nem tartalmazzák, de logisztikai cégünk külön kívánságra házhoz viszi a termékeket az előre egyeztetett áron. A panettonék átvehetőek raktárunkból előre egyeztetett időpontban az alábbi címen: Alphasonic Kft, 1044. Budapest, Ipari Park utca 8.
9. A számlázás menete: Megrendelés megérkezésekor elektronikus számlát küldünk a vásárlás teljes összegéről. Fizetési határidő a számla kiállitását követő 3 naptári nap. A megrendelés ellenértékének beérkezési határideje 2018. november 16. Ezt követően a fennmaradó raktárkészletből tudjuk megrendelőinket kiszolgálni.

Adatvédelmi nyilatkozat
Az online áruház internetes oldalai bármiféle adat megadása nélkül látogathatóak. Vannak azonban olyan szolgáltatások (megrendelés), amelyeknek teljes körű igénybevételéhez szükséges a látogatók bizonyos személyes adatainak megadása. A megrendeléshez szükséges adatfelvétel során a Szolgáltató a következő adatokat rögzíti a Vásárlókról:
A Vásárló azonosításához szükséges adatok:
Név
Lakcím
Számlázási cím
Elektronikus levelezési cím
Telefonszám (ahol a Vásárló elérhető)
Választható adatok:
Szállítási cím
Cégnév a számlázáshoz
Egyéb közlendő a megrendeléssel kapcsolatban.
A Szolgáltató a Vásárló által rendelkezésére bocsátott adatokat célhoz kötötten, a Szerződés teljesítése és a Szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A Szolgáltató a Vásárló adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a Szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el.

Felelősség kizárása
A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely az online áruházra való csatlakozás miatt következett be. A Vásárlót terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége. Előfordulhat, hogy az oldalon feltüntetett leírások és képek csupán tájékoztató jellegűek. A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatok a valóságnak megfeleljenek. Az esetleges elírásokért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.

Jogviták
A szerződő felek, úgymint Szolgáltató és Vásárló, mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket kölcsönös megegyezés útján rendezzék. Amennyiben a jogvita rendezése kölcsönös megegyezés útján nem lehetséges, szerződő felek a Szolgáltató székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

Termékekhez kapcsolódó képek
A Szolgáltató munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a valóságnak megfelelő képet és leírást helyezzenek el az oldalon. Egyes típusok esetében előfordulhat, hogy a képen látható és a valós termék eltér egymástól, melyért felelősséget nem tudunk vállalni. Fentiekre tekintettel kérjük minden tisztelt ügyfelünket, hogy szíveskedjenek az illusztrációként feltüntetett képet, illetve az árat egyeztetni a rendelt termék adatival, esetlegesen felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal.


© 2021 Minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Dbweb.hu.